Search

Fleur jouw huis op met deze creatieve muurcirkels!

Veel mensen zitten met hun handen in het haar: ze willen hun huis graag voorzien van een persoonlijk tintje, maar vinden het lastig om niet op cliché decoratie terug te vallen. Dat is begrijpelijk, want tegenwoordig lijken woonwinkels alleen maar dezelfde soorten items ter decoratie te ontwerpen. Dat is jammer, want nu lijkt ieder huishouden op elkaar. Maar, je kan natuurlijk wel out of the box gaan met het decoreren van je huis, door op zoek te gaan naar creatieve manieren om je huis op te leuken. Een leuke vorm van decoratie die nog niet heel erg bekend is, zijn muurcirkels. Dit zijn foto’s in de vorm van cirkels, die je op je muur kan plakken. Deze muurcirkels zijn van Modulari en worden aangeboden voor een zacht prijsje. Lees hieronder waarom deze muurcirkels echt essentieel zijn en je huis gelijke en stuk warmer en knusser maken!

Originele decoratie waar je mond van openvalt

Allereerst zijn de muurcirkels van Modulari een vorm van decoratie die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Deze cirkels kan je helemaal ontworpen naar jouw persoonlijke smaak. Je kan zelf kiezen hoe groot de cirkels moeten worden, maar je kan ook afwisselen qua grootte. Misschien heb je wel een foto die je heel mooi vindt, dan kan je deze prominent in het midden plaatsen en groter laten afbeelden dan de rest. Op deze manier ga je speels met je foto’s om, en is het veel leuker om naar je foto’s te kijken. Alle herinneringen komen spontaan bovendrijven als je naar jouw eigen gemaakte collage kijkt in de vorm van deze muurcirkels.

Ga voor afwisseling

Het leuke van muurcirkels, is dat je niet per se alleen maar foto’s hoeft af te beelden in deze cirkels. Het is ook onwijs gezellig om een paar cirkels te voorzien van iets anders. Je kan hierbij denken aan een interessant citaat of een inspirerende quote, een quote waar jouw hart sneller van gaat slaan of een prachtige effen kleur of een speels printje. Het is echt heel leuk om een soort thema uit te kiezen voor jouw collectie cirkels, en vervolgens dit thema door te voeren in alle cirkels. Als jij bijvoorbeeld een onvergetelijk reis hebt gemaakt, kan je een aantal foto’s van deze reis uitkiezen en laten afdrukken. Het is veel leuker om ook een aantal cirkels te ontwerpen in dit thema aan de hand van een gaaf printje. Wat dacht je van lieve palmboompjes of flamingo’s op een van de cirkels? Je krijgt gelijk een tropisch gevoel bij het zien van zo’n vrolijke cirkel aan de muur!