Search

5 tips om meer likes op Instagram te krijgen

Ook al willen we het soms liever ontkennen, we worden allemaal blij van de likes die we krijgen op onze foto of video’s die we plaatsen op Instagram. Daarom nu 5 tips voor meer likes op Instagram.

Op zich is daar niks mis mee, mits je er wel goed mee om kunt gaan en je niet je gevoel van eigenwaarde laat afhangen van het aantal likes die je krijgt op de foto. Vaak plaatsen we foto’s waar we in eerste instantie erg trots op zijn, maar verwijderen ze zodra we die zodra we er ‘te weinig likes’ op krijgen. Zonde! En slecht voor onze eigen geestelijke gezondheid. We kunnen namelijk ons eigenwaarde niet laten afhangen van wat anderen over ons denken. Maar, dat gezegd hebbende: het is natuurlijk wel leuk om meer likes te krijgen op Instagram en daar hoeft niks mis mee te zijn! Je kunt uiteraard Instagram likes kopen, maar leuker is als je gewoonweg een groter publiek bereikt met jouw foto’s. Daarom geef ik je in dit artikel tips mee, zodat jij zonder Likes-kopen meer likes op Instagram kunt krijgen.

Gebruik relevante en populaire hashtags

Probeer bij elke post die je op Instagram plaatst hashtags te plaatsen. Probeer relevante hashtags uit: als je een foto van eten plaatst, gebruik dan: #food bijvoorbeeld. Zorg er bovendien voor dat de hashtag populair is, maar als je de #food gebruikt kun je wel nagaan dat die ook enorm populair is ;). Zo kun je zonder Instagram likes kopen, toch meer likes krijgen binnen enkele seconden.

Kwaliteit

Probeer foto’s te maken van hoge kwaliteit. Schaf een goede camera aan of maak foto’s met je mobiel. Zorg er wel voor dat je mobiel een goede camera heeft en je hoeft geen likes-kopen te doen voor je prachtige plaatje.

Tekst

Alleen een mooie foto is vaak niet genoeg. Wil je echt meer likes krijgen zonder Instagrams likes te kopen? Zorg dan ook voor  leuke tekst onder de foto.