Search

Wat kun je met stickers en stempels?

Wist je dat je hele leuke dingen met stickers en stempels kunt doen? Ze zijn ook in verschillende soorten, maten en kleuren te koop en je kunt er enorm veel mee. Stickers en stempels zijn vaak een versiering van een kunstwerk, maar je kunt ook een simpele brief of een ander document verrijken met deze accessoires. En ze bieden nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld om een fotoalbum te versieren of om bepaalde dingen te nummeren.

Zelf kaarten maken

Ben je creatief en vind je het leuk om zelf kaarten te maken? Dan kun je bijvoorbeeld met onder andere stickers en stempels aan de slag. Stempels en stickers heb je in verschillende maten, vormen en kleuren en op die manier kun je je fantasie de vrije loop laten. Je maakt je kaarten vrolijker en gezelliger met deze accessoires en je kunt ook met behulp van bepaalde stickers in de vorm van leuke letters een boodschap plakken. Op die manier heb je niet alleen iets om handen om te doen, maar je kunt de ontvanger ook aangenaam verrassen met een handgemaakte kaart.

Fotoalbum versieren

Een fotoalbum is natuurlijk een mooi product om in de kast te hebben liggen. Al je dierbare herinneringen zijn op beeld vastgelegd en in het album te zien. Je kunt het album een stuk leuker en aantrekkelijker maken als je met stickers en stempels aan de slag gaat. Bijvoorbeeld met bepaalde stickers en stempels die aansluiten bij het thema van de foto’s. Bijvoorbeeld stempels van wilde dieren als je op safari bent geweest en een fotoalbum vol met vakantiefoto’s hebt liggen. En zo zijn er nog tig voorbeelden te noemen in hoe je met deze accessoires aan de slag kunt gaan.

Stickers en stempels voor scrapbooking

Scrapbooking is een ontzettend leuke hobby. Je bent lekker creatief bezig, je maakt de leukste creaties en je kunt je fantasie de vrije loop laten. Het leuke aan scrapbooking is dat er maar weinig regels zijn en dat je vrijwel alles kunt gebruiken om je scrapbook te vullen en te versieren. Dus ook stickers en stempels spelen een rol bij het maken van een scrapbook. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn kun je ook echt alle kanten op!

Organiseren met stickers en stempels

Stempels zijn hier wat minder van toepassing, maar des te meer stickers. Je kunt met stickers organiseren. Bijvoorbeeld bepaalde vellen papier, bakjes en andere zaken die je wil nummeren of waar je een letter op wil plakken. Op die manier kun je de boel organiseren en dat alles door er gewoon een stickertje op te plakken. Simpel, toch?

Roterende stempels

Een roterende stempel is handig als je bijvoorbeeld een bepaalde tekst of een cijfercombinatie wil afdrukken op een papier of ander document. Door te draaien kun je zelf een woord of tekst samenstellen en stempelen. Dat geeft ook meer vrijheid in wat je wilt stempelen. Zo zie je maar dat je met stickers en stempels heel veel dingen kunt doen en ook voor uiteenlopende doeleinden kunt gebruiken.