Search

All inclusive verblijven in Zambia

Tegenwoordig is het zeer populair om een rondreis door Afrika te maken. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een Zambia safari of Botswana safari.

Sommige willen zo minimalistisch mogelijk rondreizen terwijl andere toch wel houden van luxere hotels. In Bijvoorbeeld Zambia is het ook mogelijk om te verblijven is all inclusive hotels. Hierbij kan je nog steeds safari activiteiten doen, alleen plan je die gewoon vanuit je hotelkamer in plaats vanuit je tentje op de camping.

Hieronder een lijst met verschillende mooie all inclusive hotels in Zambia waar jij kan verblijven en die toch dicht bij nationale parken liggen. 

ANABAZI CAMP

Het eerste all inclusive hotel in Zambia is het Anabazi Camp. Deze lodge ligt vlak onder het Zambezi national Park. Deze lodge is niet mega, het beschikt maar over elf kamers. Echter is het ook een voordeel want je hoeft de twee zwembaden met minder mensen te delen. Naast de twee heerlijke zwembaden met een poolbar erin, is er uiteraard ook een restaurant en meerdere bars. In het restaurant kan je kosteloos en uitgebreid ontbijten. 

Elke kamer van het Anabazi Camp beschikt over een minibar waar je als gast gratis gebruik van mag maken. Daarnaast beschikt elke badkamer over een badkuip en een douche, en daarbij zijn ook toiletartikelen die je mag gebruiken tijdens het verblijf. 

MUKAMBI SAFARI LODGE

Het Mukambi Safari Lodge bevindt zich zowel in een nationaal park als een de rivier in Kafue National Park. De lodge beschikt over veertien kamers, iets groter dus. Alle kamers hebben een eigen balkon of een terras waar je heerlijk kunt relaxen. Daarnaast beschikken de kamers over koffiezetapparaten en waterkokers waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Het Mukambi Safari Lodge heeft een kinderzwembad en een heerlijk buitenzwembad waar je als gast natuurlijk de hele dag in kunt liggen. Ook biedt de logde gratis parkeermogelijkheden en uiteraard kan je de hele dag genieten van het eten en drinken dat deze all inclusive lodge biedt. 

FUNGATA SAFARI LODGE

Het Fungata Safari lodge ligt aan de een rivier in het prachtige Kafue National Park. Deze lodge heeft een dakterras en een aanlegplaats waar je als gast natuurlijk goed gebruik van kunt maken. Alle negen kamers hebben een verschillende inrichting. Wel heeft elke badkamer een douche of een bad en toiletartikelen waar je gratis gebruik van kunt maken. 

Op de lodge is er ook entertainment aanwezig en verschillende activiteiten waaraan je kunt meedoen. Ook is er een kidsclub waar kinderen tot en met twaalf jaar heen mogen. 

ISLANDS OF SIANKABA

Het Island of Siankaba is een wat luxere all inclusive accommodatie met een prachtige spa en een mooi buitenzwembad waar je als gast onbeperkt gebruik van kunt maken. Ook is een een ontbijtbuffet waar je elke ochtend kunt aanschuiven. 

Deze accommodatie is wat klein, namelijk zeven kamers, maar dat maakt het niet minder luxe. Elke kamer beschikt over een eigen balkon met prachtig uitzicht, een bad/douchecombinatie, gratis toiletartikelen, een minibar en ook zijn er op alle kamers waterkokers en koffiezetapparaten aanwezig.