Search

De juiste outfit voor een dagje winkelen

De zomer staat voor de deur en de kledingwinkels hangen vol met nieuwe en verleidelijke zomerse outfits. Tijd om te gaan shoppen! Ontdek hier de juiste outfit voor een dagje winkelen.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik helemaal klaar ben met dat regenachtige weer en ik kan niet wachten om een paar nieuwe outfits te scoren. Ik bekijk dan ook elk seizoen de modetrends en beslis welke trend ik wil gaan volgen. Vervolgens kijk ik in mijn agenda en maak ik ergens een dag vrij om eens lekker te gaan winkelen! In de loop der jaren heb ik tijdens het winkelen geleerd dat er een domme en slimme manier is om je te kleden. De juiste outfit zorgt namelijk voor een comfortabele en zorgeloze shoppingday. Nu ben je vast benieuwd naar mijn kledingsuggesties? Ik deel ze met alle liefde!

Een comfortabele broek

Allereerst de broek. Ik adviseer een broek die lekker zit en die je ook makkelijk aan- en uit kunt trekken. Je hebt natuurlijk hele leuke leren broeken, maar dit soort broeken zijn drama broeken om in een klein pashokje aan te trekken. De broeken van het merk Ambika zijn bijvoorbeeld perfect voor een dagje winkelen. Deze broeken zijn stijlvol, trendy en zitten ook nog eens heerlijk!

Een wat losser t-shirt

Vervolgens de top of het t-shirt. Mijn voorkeur gaat uit naar een t-shirt dat wat losser en wijder zit. Waarom? Je trekt je shirt vaak aan en uit en deze moet dus constant over je hoofd heen getrokken worden. Mijn haar zegt dan op een gegeven moment echt; “Zoek het maar uit.”. Met een shirt dat wat losser zit kan ik vaak de kraag een beetje uitrekken, waardoor deze makkelijker over mijn hoofd gaat. Daarnaast kies ik bijvoorbeeld ook nooit voor wit. Ik heb nogal wat make-up op mijn gezicht en een shirt dat continu over mijn hoofd getrokken wordt is na een paar keer niet zo wit meer.

Goede schoenen!

Natuurlijk is het ook belangrijk welke schoenen je aan trekt. Persoonlijk ben ik echt de meid van de sneakers en je zult mij überhaupt niet snel op hakken lopen, laat staan wanneer ik een dag ga winkelen. Mijn shopdagen zijn over het algemeen vrij lang, dus comfort is essentieel. Waar ik vaak rekening mee houdt is het feit dat ik mijn schoenen makkelijk aan en uit kan krijgen. Het liefst ga ik dus lekker op slippertjes, maar een sneaker waarbij ik niet alle veters hoef los te halen heeft ook mijn voorkeur.