Search

De vier leukste cadeautips voor je geliefde

leuke cadeautips

Het verrassen van je geliefde is erg leuk om te doen. Het maakt dan ook niet uit of het cadeau voor een verjaardag, kerst, valentijn of gewoon zomaar is. Jij bent wellicht al weken of maanden bezig met de voorbereiding, terwijl je partner van niks afweet. Vervolgens krijg je het moment dat je het cadeau bekend maakt. Je geliefde is helemaal overdonderd en jij bent blij dat je cadeau een geheim is gebleven. In dit blog vind je vier cadeautips waarmee je jouw geliefde echt verrast!

Ultieme liefdesverklaring

Met een cadeau geef je een blijk van waardering. Je geliefde in het zonnetje zetten is voor velen ook leuk om te doen. Echter is het af en toe lastig om een leuk cadeau te bedenken. Er zijn immers zoveel speciale dagen die gevierd worden met een cadeau. Soms ligt het antwoord dichterbij dan je misschien denkt. Voor een ultieme liefdesverklaring geef je je geliefde 100 rode rozen. Een boeket rozen is natuurlijk altijd leuk om te ontvangen én om te geven. Met een boeket van 100 stuks rode rozen blaas je je geliefde echt omver!

Een prent of foto van jullie samen

Hoe leuk is het als je een speciaal moment van jullie samen vastlegt in een prent of foto. Kies een afbeelding uit waar jij een speciale herinnering aan hebt. Zo weet je geliefde dat je er goed over na hebt gedacht en dat jij dat (ook) een speciaal moment vond. Deze afbeelding kun je vervolgens laten natekenen of schilderen om met een origineel cadeau bij je partner aan te komen. Om het eenvoudiger te maken kun je de afbeelding ook laten afdrukken tot een foto. Mocht je overigens in een creatieve bui zijn, dan kun je ook een fotoboek maken. Zo hoef je niet één foto te kiezen maar kun je meerdere speciale momenten kwijt in één cadeau.

Ga er samen op uit

Sommige mensen hechten meer waarde aan een activiteit dan aan een materialistisch cadeau. Weet wat jouw partner leuk vindt en pas je cadeau hierop aan. Zo kun je er samen op uit gaan. De klassieke uitjes zoals het bezoeken van een museum, bioscoop of schaatsen zijn natuurlijk altijd leuk. Maar mocht je bijvoorbeeld weten dat je geliefde helemaal verzot is van auto’s, doe dan iets avontuurlijks zoals het bezoeken van een racecircuit. Houd dus altijd goed de persoonlijke voorkeur en interesses van je partner in je achterhoofd bij het organiseren van een leuk cadeau!

Doe iets met muziek

Met ‘doe iets met muziek’ bedoelen we niet dat je met je gitaar onder het balkon van je geliefde hoeft te staan om een romantische Romeo en Julia scène na te spelen. Muziek kun je ook inzetten om een cadeau van deze tijd te geven. Muziek brengt mensen namelijk samen. Verras je partner met tickets voor een muziekfestival of voor een optreden van zijn/haar favoriete artiest. Samen nieuwe herinneringen maken was nog nooit zo leuk!