Search

Deze outfits trek je aan naar een verjaardag

verjaardag outfit

Heb je binnenkort een verjaardag en weet je niet zo goed wat je aan moet trekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel bespreken we op basis van de soort verjaardag welke outfit het meest geschikt is. Ben je uitgenodigd voor een standaard kringverjaardag met kaas en worst? Of wordt er echt een themafeestje georganiseerd? En wie komen er nog meer naar de verjaardag? Het zijn allemaal punten waar je rekening mee kunt houden als je een outfit gaat uitkiezen voor een verjaardag.

Een verjaardag waar je de genodigden kent

Als je naar een verjaardag gaat waar je met mensen zit die je kent, dan kun je je lekker comfortabel kleden. Eigenlijk is alles goed, want de genodigden weten wat jouw kledingstijl is. Zo kun je bijvoorbeeld een leuk jurkje dragen, een rokje met een top, maar ook een broek met een leuke trui erop is helemaal prima! Zo vinden wij de kleding van Zoso heel prettig. De collectie is stijlvol, trendy en eigenlijk voor iedere vrouw geschikt! Bovendien zijn de items heel goed met elkaar te combineren en dat is helemaal prettig natuurlijk!

Een verjaardag op feest locatie

Wordt de verjaardag georganiseerd op een feest locatie? Wordt er bijvoorbeeld een zaaltje gehuurd of een bar? Houd dan rekening dat je kunt dansen in jouw outfit. Kies voor een comfortabele outfit die er feestelijk uitziet. Er wordt waarschijnlijk van je verwacht dat je af en toe meedoet met een dansje. Als je nooit op hakken loopt, trek dan leuke sneakers aan. Je zult anders gigantisch pijn in je voeten krijgen waardoor je uiteindelijk op een kruk of stoel belandt. Wat betreft de kleding kun je bijvoorbeeld kiezen uit een leuk jurkje of een top in een felle kleur.

Chique diner

Wordt de verjaardag gevierd in de vorm van een chique diner bij iemand thuis of in een restaurant? Dan wordt er verwacht dat je er netjes uitziet. Een mooie rok met een stijlvolle blouse en een paar hoge naaldhakken. Loop je normaal niet op hakken? Neem dan voor de zekerheid ook een paar platte schoenen mee, maar in principe kun je aan tafel gewoon je hoge hakken aanhouden natuurlijk.

Themafeestje

Als je bent uitgenodigd voor een themafeest, dan is jouw outfit natuurlijk snel gekozen! Je kiest volgens het thema van het feest een outfit uit. Heb je echt helemaal niks met het thema? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooi jurkje en draag accessoires die te maken hebben met het thema. Uiteraard kun je ook nog met jouw make-up en kapsel spelen. De meest voorkomende themafeesten zijn bijvoorbeeld black & white, Hawaii, wereldwijd, pyjama party, karaoke night en disco fever.