Search

Goedkoop een nieuw kantoor inrichten

goedkoop kantoor inrichten

Een nieuw kantoor is voor veel bedrijven een moment om met een schone lei te starten. Een nieuwe omgeving zorgt namelijk voor een nieuwe sfeer en frisse energie. De dagelijkse sleur wordt zo voor een hoop werknemers doorbroken. Toch hangt er vaak een behoorlijk prijskaartje aan een nieuw kantoor. Wij vertellen je hoe je goedkoop een nieuw kantoor kunt inrichten.

Goedkope kantoorinrichting

Het inrichten van een nieuw kantoor kan behoorlijk in de papieren lopen. Van grote klussen tot de inrichting en aankleding van het kantoor. Waarom zou je daar niet op besparen als dat mogelijk is! Kies bijvoorbeeld voor tweedehands kantoormeubelen in plaats van gloednieuwe. Deze zijn vaak van prima kwaliteit, maar wel vele malen goedkoper qua prijs. Hierdoor bespaar je op alleen de kantoormeubelen al snel enkele honderden dan wel niet duizenden euro’s. Dit kan je vast wel besteden aan een nuttiger doel zoals een feestje om de nieuwe locatie goed in te luiden.

Doe zelf klussen

Als je een nieuw kantoorpand hebt gevonden is de kans groot dat je dit nog helemaal eigen wilt maken. Misschien wil jij extra kantoorruimte of vergaderruimte realiseren, of misschien wil je juist meer een open ruimte creëren. Dit zijn klussen die jij prima zelf kunt uitvoeren in samenwerking met jouw personeel. Als jij hiervoor een vakspecialist inhuurt ben je al snel enkele honderden dan wel niet duizenden euro’s kwijt. Door dit zelf op te pakken met je personeel bespaar je niet alleen op deze kosten, maar leg je ook nog eens extra ziel in jouw nieuwe kantoor. Iedereen heeft namelijk zijn of haar steentje bijgedragen aan het nieuwe kantoor, wat er voor zorgt dat iedereen nog trotser op het resultaat wordt.

Zorg voor sfeer

Sfeer is van levensgroot belang in een kantoor. Iedereen moet zich thuis voelen, maar toch het idee hebben op kantoor te zijn. Vraag vooral je werknemers wat voor ideeën zij hierover hebben zodat iedereen zijn bijdrage kan leveren. Zorg voor de rest ook dat er voldoende groen aanwezig is op kantoor. Dit zorgt niet alleen voor een prettige sfeer, maar ook nog eens voor een betere luchtkwaliteit in de ruimte. Een win win dus.