Search

Waarom kabelmarkering toepassen?

Niet zelden ontstaat er discussie als het om kabellabels en kabelmarkering gaat. Het is moeilijk om te anticiperen op alle mogelijke situaties die zich kunnen voordoen. Het is aan te bevelen om verschillende situaties tegen te gaan met verschillende opties binnen je markering. Wij kunnen u adviseren welke optie het beste bij uw situatie past.

Storingen zijn sneller te herleiden en op te lossen

Als u bedrijfsmatig veel kabels in de weer hebt, kunnen deze het gehele plafond onder zich bezweren. Om deze reden moeten kabels gebundeld worden, om ze op te kunnen bergen. Kabellabels kunnen gemakkelijk online besteld worden. Zo heb je ze altijd op voorraad en kun je ze snel en makkelijk verzenden naar de klant of verwerker van de zending. Kabellabels van bekende merken zijn voorzien van stevige kabels van hoge kwaliteit, zodat deze lang meegaan. Deze zijn ook ontworpen zodat ze goed kunnen worden gebruikt bij gebruik in een industriële omgeving, waar ze onder hoge temperatuur en onderhoudsdruk komen. Zo heb je ook geen last van onderbrekingen of storingen in de communicatie binnen of buiten het bedrijf.

Bestand tegen industriële omgevingen: UV, agressieve chemicaliën en wrijving

Een goede kabellabel is onmisbaar in industriële omgevingen. Je kabels kunnen zwaar belastingen aan door langdurig wrijving, vocht, chemicaliën. Ze moeten kunnen tegen UV licht en een groot aantal uren in het donker. Kabellabels moeten duurzaam kunnen tegen belasting. Als je werkt in een industriële omgeving, dan moet je eigen kabels te vermijden. Als je een nieuw netwerk aanmaakt, vervang dan oude kabels. U zou vergelijken met kabels is het aantal hoge prestaties die je nodig hebt. Voor kabels in een industriële omgeving brengen een brede keuze aan kabellabels kopen voor lange duurzaamheid.

Kabellabels kun je later aanbrengen

Kabellabels zijn een van de eenvoudigste mogelijkheden voor een goede netwerkbeheer. Installeren van kabels is echter een van de lastigste dingen van het creëren van een goed werkende netwerkomgeving. De eerste stap is echter dat je de juiste kabellabels huurt. Goede kabellabels zijn ook na installatie van kabels eenvoudig aan te brengen. Je hoeft je hier dus niet gelijk zorgen over te maken. Je hoeft echter niet te investeren in enkelvoudige items voor het opzetten van een goede netwerkinfrastructuur. Je hoeft enkel een enkelvoudige kabel te huren en je bent goed bezig.