Search

Wat geef je cadeau tijdens kraamvisite?

Je nicht heeft net een baby gehad en je bent van plan om binnenkort op kraamvisite te gaan. Je kan niet wachten om dat kleine dropje in je armen te houden! En de baby te laten zwemmen in vele cadeautjes! Je wilt van alles wat bij elkaar gooien in een mandje en bent opzoek naar leuke cadeautjes. Hieronder vind je alvast een aantal leuke ideetjes waar je mee aan de slag kan!

Decoratie voor in de babykamer

De babykamer is natuurlijk al ingericht maar kleine decoratiemiddelen kunnen er altijd wel bij. Wat dacht je van knuffels voor de baby? De baby zal vast al veel knuffels hebben maar voor baby’s geldt hoe meer knuffels hoe beter he! Daar zit geen limiet op! Je kan dekentjes cadeau geven, maar ook speelkleden waar de baby op kan rollen als hij of zij wat ouder is. Neem nou als voorbeeld het Elfstedentocht speelkleed. Het speelkleed zit vol met kleurtjes en details waar de baby naar zal blijven kijken en kijken zodat hij of zij op het kleedje ligt. Na een tijdje gaat de baby zelfs met speelgoed kunnen spelen op het speelkleed. Een speelkleed is dus een cadeau waar de baby nog jarenlang iets aan zal kunnen hebben!

Invulboekjes

Voor de baby kan je heel veel cadeautjes vinden. Echter blijven persoonlijke cadeautjes toch specialer dan de rest van de cadeautjes. Tegenwoordig bestaat er de trend van de invulboekjes. Deze boekjes kunnen familieleden, vrienden en kennissen invullen wanneer ze op kraamvisite komen. Er zijn vele varianten van de invulboekjes, ook voor de ouders alleen. Het allerleukste van de ingevulde boekjes zal het moment zijn wanneer de baby volwassen is geworden en zelf zal kunnen teruglezen wat er in de boekjes geschreven staat.

Kleding

Baby’s hebben altijd stapels aan kleding, accessoires en schoentjes nodig. Ze groeien immers ook met de dag. Een cadeau richting kleding is daarom altijd een goed idee. Je kan kleding kopen van maten die de baby nu past of juist een maatje groter kopen zodat de baby het over een weken of maanden past. Wat dacht je van een setje als cadeau te geven? Een bij elkaar passend broekje, shirtje, paar schoentjes en een schattig mutsje voor op zijn of haar hoofd! Dat zal gegarandeerd in de smaak vallen bij de ouders!